21/04/2024
7.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Petrovska do të nënshkruajë marrëveshje për bursa me studentët nga degët kritike

Ministrja e Mbrojtjes Sllavjanka Petrovska dhe studentët, të cilët janë pranuar në Konkursin për bursa për nevojat e Armatës, sot do t’i nënshkruajnë marrëveshjet për bursa.

Studentët, të cilëve Ministria e Mbrojtjes do t’u ndajë bursa, studiojnë në sferat, të cilat janë definuar si degë kritike në Armatë.

Të fundit