24/07/2024
27.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pinokio sjell para fëmijëve shfaqen Kësulkuqja

 • Teatri për fëmijë Pinoku dje ka vënë në skenën e qendrës për kulturë në
  Tetovë shfaqjen Kësulëkuqja në udhëkryq, një shfaqe edukative,
  interesante, interaktive dhe informues e cila në fokus ka edukimin e
  fëmijëve mbi sinjalistikën rrugore. Kjo shfaqe do të vendoset në skenë
  disa herë në mënyrë që të gjithë fëmijët e shkollave fillore të qytetit,
  Çerdheve dhe qendrave ditore të kenë mundësi ta ndjekin të njëjtën.
  Përveç Tetovës shfaqja do të jetë edhe në qytetet e tjera shqipfolëse por
  edhe në shkolla të ndryshme rurale ku do të jenë të ftuar.
  Në shfaqe luajn 3 aktorë, Behar Nesimi, Muhamed Hajdari dhe Sheqerie
  Ilazi. Mësueset shoqëruese të fëmijëve shprehen se kjo shfaqe është e
  mirëseardhur dhe në përputhje me kurrikulat e tyre mësimore, ndërsa
  inkurajojnë artistët që aktivitete të tilla të jenë më të shpeshta në të
  ardhmen.TV KOHA

Të fundit