22/07/2024
28.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pllakatë për SPB Tetovë dhe kryeshefin Amir Dalipi për aksionet e suksesshme anti drogë

Për nder të 7 majit, Ditës së Policisë, Ministria e Brendshme dhuroi pllakata të aksioneve operacionale të zbatuara me sukses në Ministrinë e Brendshme.

Departamenti i Punëve të Brendshme në Tetovë kryesuar nga Amir Dalipi ka marrë një pllakë të veprimeve të zbatuara me sukses kundër trafikut me drogë dhe kontribut të shquar në promovimin e profesionalizmit.

Meritë e kësaj pllake janë punonjësit e SPB Tetovë dhe DPB Gostivar, se kontributi i tyre trajtohen gjithmonë dhe të merren me krimin, e cila gjithashtu do të jetë si deri më tani në shërbim të qytetarëve, thonë SPB. Pllakë specijale për angazhim dhe bashkëpunimi me Ministrinë e Brendshme në realizimin e objektivave me interes të përbashkët për qytetarët e mori Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, ndërsa Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski nga kryetari i sindikatës së policisë maqedonase, Marjan Kitsev, u prezantua pllakë për kontributin personal në përmirësimin e kushteve të punës të policisë dhe për të nxitur profesionalizmin në Ministrinë e Brendshme.

Të fundit