13/04/2024
15.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Policia e gatshme për të mbajtur rendin dhe qetëqsinë publike gjat fushatës (VIDEO)

Policia e gatshme për të mbajtur rendin dhe qetëqsinë publike gjat fushatës dhe në ditën e zgjedhjeve parlamentare të 12 prillit kësht ka deklaruar numri 2 I ministries së punëve të brendshme Agim Nuhiu I cili nënvizon se kuadri profesional I këti institucioni të rëndësishëm po I mer të gjitha masat që ky process të ecë në mënyrë të qetë dhe demokratike, Nuhi për televizionin Koha deklaroj se pjestaret dhe njësitet policore të republikës së maqedonisë së veriut janë të gatshëm që të hynë në fazën e këti procesi

 

Me qëllim të ofrimit të sigurisë dhe mbarëvajtjes së procesit zgjedhor do të angazhohen një numër i mjaftueshëm i zyrtarëve policorë të profileve të ndryshme, që iu përkasin njësiteve të ndryshme brenda Policisë së Republikës së Maqedonis së Veriut.Po ashtu Zëvendësministri I punëve të brendshme Agim Nuhi tha  se Policia ka marrë masa shtesë duke hartuar  një udhëzues për zyrtarët policorë lidhur me detyrat dhe përgjegjësitë e tyre ligjore gjatë procesit zgjedhor. Këto komente Nuhiu I bëri në emisionin Kariera që transmetohet cdo të enjte në orën 21 e 45 minuta në Televizionin Koha

Të fundit