05/03/2024
7.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Prezantim i konceptit të ri dhe bashkëpunim i ZZHTI-së dhe Odës ekonomike

Prezantim i konceptit të ri dhe bashkëpunim nën moton “E ardhmja fillon në shtëpi” do të mbahet sot në Shkup, në organizim të ZZHTI-së dhe Odës ekonomike të Maqedonisë së Veriut.

Në ngjarje është paralajmëruar fjalim i presidentit Stevo Pendarovski, drejtor i ZZHTI-së, Jovan Despotovski dhe përfaqësues të Odës ekonomike.

“Prezantojmë personalitete të jashtëzakonshme, vizionarë të rinj, kreatorë, forcat shtytëse të ndryshimeve të ardhshme”, thuhet në kumtesën e DZZHTI-së.

Të fundit