03/03/2024
8.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Prezantim i raportit për punën e ASHAAM dhe AKE dhe debat për 5G

Raporti i pestë periodik monitorues për punën e Agjencisë për shërbime audio dhe audiovizuale mediale (ASHAAM) dhe Agjencisë për komunikime elektronike (AKE) do të prezantohet sot në kuadër të projektit “Monitoring i efikasitetit, efektivitetit, transparencës dhe përgjegjësisë të trupave rregullatorë për mediumet – PROformance Watch II”.

Në prezantimin e raportit u paralajmërua debat edhe për atë se çka paraqet 5G-teknologjia, me përparësitë dhe negativitetet nga shfrytëzimi i saj.

Aktivitetet i zbatojnë Eurotink – Qendra për strategji evropiane, OJQ Inforqendra, Transparencë Maqedoni dhe Komiteti i Helsinkit për të drejtat e njeriut.

MEDIAL.mk

Të fundit