29/11/2023
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Prezantimi i projektit “Përforcimi i kapaciteteve koordinuese në parandalimin e Eks.tremi.zmit të dhunshëm dhe luftimin kundër Terrorizmit”

Tuining projekti “Përforcimi i kapaciteteve koordinuese në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe luftimin kundër terrorizmit”, do të prezantohet sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Projekti do ta prezantohet nga Komiteti kombëtar për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe luftën kundër terrorizmit dhe Ministria e Punëve të Brendshme, në bashkëpunim me delegacionin e Bashkimit Evropian, Karabinieri në bashkëpunim me Agjencinë “Studiare Sviluppo” nga Republika e Italisë.

Mediumet do të ketë mundësinë ta regjistrojë pjesën solemne të ngjarjes me fjalimet përshëndetëse, pasuar nga deklarata e koordinatorit të Komitetit kombëtar për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe luftës kundër terrorizmit, Borçe Petrevski.

MEDIAL.mk

Të fundit