20/07/2024
21.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Prezantimi i masave të reja për mbështetje të prodhuesve të vegjël të ushqimit dhe pijeve

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave sot në Shkup do t’i prezantojë masat e reja për mbështetjen e prodhuesve të vegjël të ushqimit dhe pijeve.

Ngjarja është në kuadër të fushatës informuese në terren të Ministrisë për njohjen e bujqve me masat e reja, ndërsa mbështetet nga Programi për rritjen e punësueshmërisë së tregut (IME) të financuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim.

Në ngjarje fjalim do të mbajë ministri Lupço Nikollovski.

Të fundit