23/04/2024
6.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Protesta në Çashkë, nuk lejohet drejtoresha dhe disa arsimtarë që të hyjnë në shkollë, kundërshtojnë hapjen e paraleles shqipe

Mëngjesin e sotëm sërish ka pasur protesta nga disa prindër në shkollën fillore “Todor Janev” në Çashkë.

Ata kundërshtojnë hapjen e paraleles shqipe në këtë shkollë. Protestuesit nuk e lejuan drejtoreshën dhe disa arsimtarë që të hyjnë në shkollë.

Të fundit