19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme e ka miratuar propozimin e Ministrisë kompetente për ta shfuqizuar marrëveshjen për guroren në fshatin Çegran

Në vitin 2019-të si kryetar i Komunës së Gostivarit, u zotova se në rrugë ligjore nuk do të lejoj fillimin e punës në guroren e fshatit Çegran, dhe sot kështu ndodhi.

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme e ka miratuar propozimin e Ministrisë kompetente për ta shfuqizuar marrëveshjen për guroren për eksploatimin e lëndëve minerale në fshatin Çegran.

Ne si pushtet lokal zhvilluam betejë të fuqishme për këtë guror dhe nga vendimi ynë nuk na zbrapsi asgjë.

Çegrani meriton më të mirën! Shkruan në profilin e tij në FB kryetari i komunës  së Gostivarit Arben Taravari /TV KOHA/

Të fundit