24/05/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qeveria e RMV-së emëron Zoran Trifunovski drejtor të ri të NP “Infrastrukturë Hekurudhore”

Pas dorëheqjes së Hari Lokvenecit nga pozita e drejtorit në Ndërmarrjen Publike për Infrastrukturë Hekurudhore, qeveria në seancën e sotme vendosi që ta pranojë dhe zëvendësojë të njëjtin.

Qeveria i ka rekomanduar Bordit Drejtues të kësaj ndërmarrjeje që ta pranojë dorëheqjen me kërkesë të ish drejtorit.

Në vend të Lokvenecit, qeveria ka propozuar që drejtor i ei në NP “Hekurudhat – Infrastrukturë” të emërohet Zoran Trifunovski.

Të fundit