18/06/2024
21.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Rezervat devizore në fund të korrikut 3.8 miliardë euro

Rezervat devizore në fund të korrikut ka arritur 3.801.7 milionë euro, kumtoi Banka popullore.

Pjesa më e madhe e rezervave devizore janë plasuar në letra me vlerë (63.8%), pas së cilës pasojnë valutat dhe depozitat (25.6%) dhe ari monetar (10.4%).

Të fundit