24/05/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Rrëshqitje të dheut në rrugën Dellçevë – Pehçevë – Berovë

Për shkak të reshjeve të dendura të shiut mëngjesin e sotëm ka pasur rrëshqitje të dheut në rrugën rajonale Dellçevë – Pehçevë – Berovë.

Rrëshqitje të dheut për momentin vërehen në afërsi të pjesës në fshatin Trabotivishtë, si dhe në vende të tjera përgjatë këtij drejtimi rrugor.

Ndërmarrja NP “Rruga e Maqedonisë” në Dellçevë deklaroi se bëhet fjalë për rrëshqitje të vogla të dheut, të cilat rregullisht pastrohen nga ekipet e kompanisë.

Nga atje u bëjnë thirrje shoferëve që të kenë kujdes me shpejtësinë e automjeteve në këtë rrugë, si dhe në rrugën Dellçevë – Makedonska Kamenicë – Koçan./Telegrafi/

Të fundit