25/04/2024
7.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

SH.F “LIRIA”Tetovë,me moton Bamirësia ndaj të tjetrëve të bën zemërgjërë, 6 Mars (e mërkurë)në ora 15:30 organizon Panairin e  bamirësisë

SH.F “ LIRIA” Tetovë, me moton Bamirësia ndaj të tjetrëve të bën zemërgjërë, organizon Panairin e  bamirësisë.

Me datë 6 Mars ( e mërkurë) , në ora 15:30 minuta, në oborin e Shkollës Fillore Liria në Tetovë, do të ekspozohen për shitje punime të ndryshme artistike të punuar nga nxënësit e kësaj shkolle e të ndihmuar nga prindërit e tyre.

Paratë e grumbulluara nga ky panair bamirësie do tu shpërndahen familjeve në nevojë në prag të fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit.

Përndryshe ky panair organizohet nga vet arsimtarët e klasave të ciklit të ulët të shkollës fillore Liria me moton Bamirësia ndaj të tjetrëve të bën zemërgjërë dhe Lumturia nuk gjendet në posedimin e të mirave material, por ajo gjendet në ndihmën që I japim njëri tjetrit.

Bëhuni edhe ju bëmirës, ejani në Panairin e bamirësisë ditën e mërkurë me datë 6 Mars në oborrin e SH.F Liria në Tetovë/ Tv Koha

Të fundit