28/05/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shaqiri: MASH po bën gjithçka që tekstet shkollore të dorëzohen në kohë

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri siguroi sot se po bëhen përpjekje që të gjitha tekstet për vitin e ardhshëm shkollor të dorëzohen në kohë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sa i përket klasës së tretë, tekstet tashmë janë dorëzuar nga autorët në MASH.

Për klasat e para, të dyta, të katërta dhe të pesta dhe për një pjesë të arsimit të mesëm do të kemi tekste të dorëzuara, por këtë periudhë në Ministrinë e Arsimit dhe Kulturës të gjithë po bëjnë çmos që gjithçka të jetë në kohë.

Për lëndët e tjera për të cilat nuk ka tekste të miratuara, jam i gatshëm ta zgjidh problemin, vetëm që fëmijët të kenë materiale”, tha Shaqiri në konferencën e sotme për media.

Të fundit