21/07/2024
22.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shefja e kabinetit të Zaevit punësoi djalin

hefja e kabinetit të kryeministrit Zoran Zaev ka punësuar djalin në një ndërmarrje shtetërore. Bëhet fjalë për Mirjana Janevën, bashkëpunëtoren disavjecare të kryeministrit, e cila ka shërbyer edhe gjatë kohës kur Zaev ka qenë kryetar komune në Strumicë.

Sipas portaleve të afërta me opozitën, Janeva ka punësuar djalin e saj Miki Tashev në Ndërmarrjen Shtetërore për Menaxhim me hapësirat banesore dhe afariste, në filialin në Strumicë. Ai është punësuar si nëpunës me arsim të mesëm.

Të fundit