21/07/2024
27.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shkup: “SKRININGU DUHET TË PËRFUNDOJË DERI VITIN E ARDHSHËM”

NE BE ENDE NUK KONSIDEROHET SE MAQEDONIA I KA NISUR NEGOCIATAT

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq, prezantoi afatin kohor për zbatimin e skriningut me BE-në dhe tha se procesi do të duhet të përfundojë për rreth 16 muaj./21Media

Të fundit