12/04/2024
20.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Si manifestohet te të rinjtë prindërimi i ashpër?

Jo pak prindër kanë dilema nëse po i rrisin si duhet fëmijët e tyre. Janë aq shumë gjëra për të menduar, dhe në disa drejtime. Rrëshqitja në prindërim të ashpër është sfidë më vete. Në këtë episod të podkastit, Të flasim, diskutojmë se si manifestohet ky lloj prindërimi te të rinjtë, si mund të luftohen traumat eventuale, por edhe se çfarë duhet të kenë parasysh prindërit.evropaelire.org

Të fundit