23/04/2024
7.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Snopçe: Nëse VMRO insiston heqjen e Badinterit, ASH do të inicoj Parlamentin dydhomësh!

Deputeti nga rradhët e Aleances per Shqiptaret duke komentuar në emisionin Argument në TVM2 kushtëzimin e VMRO-DPMNE-së se do të përkrah ndryshimet kushtetuese nëse hiqet Badinteri dhe Balansuesi tha se atëherë edhe ASh do te iniciojë themelimin e parlamentit dydhomësh.

Të fundit