15/06/2024
22.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot dhe nesër në Tetovë mbahet panairi i mjaltit

Panairi për prezantimin dhe shitjen e mjaltit do të mbahet sot dhe nesër në sheshin e qytetit në Tetovë. Manifestimi titullohet “Ditët e Ëmbla të Tetovës”, ndërsa e organizojnë shoqatat “Mjalti i Pollogut” dhe “Qyteti i Bletëve”.

“Ky manifestim, “Ditët e Ëmbla të Tetovës”, është i pesti me radhë. Dhjetëra bletarë anëtarë të shoqatave “Mjalti i Pollogut”” dhe “Qyteti i Bletëve” do t’i prezantojnë me produktet e tyre në shesh, informon Vladimir Petrovski nga “Mjalti i Pollogut”.

Në vitet e kaluara dy shoqatat organizuan edhe garë për cilësinë e mjaltit “Tetovo Honey Awards”, por këtë vit nuk do të mbahet.

Të fundit