24/04/2024
15.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot mbahet seanca e Komitetit për marrëdhënie mes bashkësive

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot seancë do të mbajë Komiteti për marrëdhënie mes bashkësive.

Në seancë duhet të zgjidhet kryetari dhe nënkryetari i Komitetit.

Të fundit