13/04/2024
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

SPB-Tetovë, sot kanë privuar nga liria 23-vjeçarin për shkak të dyshimit vjedhje të akumulatorëve

Pjesëtarët e e policisë të SPB-Tetovë, sot rreth orës 08:10 në Trebosh të Tetovës, kanë privuar nga liria 23-vjeçarin Sh.S. nga ky fshat për shkak të dyshimit se kishte kryer vjedhje të akumulatorëve nga mjetet ngarkuese dhe makinat e punës nga një kompani ndërtimi në Zhelinë të Tetovës, të cilat më pas i kishte ofruar për shitje disa personave tjerë. Çështja është duke u pastruar dhe dokumentuar.

Të fundit