01/10/2023
14.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

SPB Tetovë: Thirrjet për bisedë në polici vetëm në formën me letër, mos u bëni pre e e-mejl mesazheve

SPB Tetovë dërgoi apel deri te qytetarët që t’i raportojnë në polici ftesat joadekuate për bisedë në komisariat që u arrijnë në mënyrë elektronike dhe në adresat e postës elektronike, pas disa incidenteve të regjistruara këtyre ditëve. Nga atje, theksojnë se policia i thirr qytetarët vetëm në formën me shkrim me letër.

Nga atje, i përkujtojnë ata që përpiqen të kryejnë një mashtrim të tillë, se po përballen me krimin e “përfaqësimit të rremë” (neni 391 i Kodit Penal), për të cilin parashikohet gjobë ose burgim deri në një vit. mb/

Të fundit