12/07/2024
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Stojanovski: Shumë qytetarë kërkojnë ndërhyrjen e shtetit për të parandaluar lajmet e rreme

Filip Stojanovski nga “Metamorfoza” i ftuar sonte në “Click Plus” në TV21, tha se shumë qytetarë po kërkojnë ndërhyrje nga shteti për të parandaluar lajmet e rreme.

“Shumë qytetarë mendojnë se jo gjithmonë mund t’i dallojnë manipulimet dhe kërkojnë ndihmë nga gazetarët. “Një nga kërkesat ishte që gazetarët të zbatojnë standardet e tyre dhe të luftojnë në vijën e parë dezinformimin,” tha Stojanovski.

Sipas tij, mbi 80% e qytetarëve besojnë se dezinformimi është problem social.

Të fundit