21/04/2024
4.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sulmohet nga tre persona 46 vjeçari nga një fshat i Tetovës

Dyzetë e gjashtë-vjeçari A.L. nga një fshat i Tetovës në orën 01:25 në SPB- Tetovë ka raportuar se rreth orës 21. 45 në një ndërtesë në rrugën “Jasht Vardait” në Tetovë është sulmuar fizikisht nga tre persona, dy nga Palatica e Tetovës dhe një nga Strimnica e Tetovës, të cilët i njihte. Çështja është duke u pastruar dhe dokumentuar.

Të fundit