25/07/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Të dielën fillon llogaritja dimërore e kohës

Llogaritja verore e kohës për vitin 2020 përfundon më 25 tetor në orën 03:00 00min 00s, kështu që akrepat do të kthehen pas për një orë, pra në ora 03:00 00min 00s pas mesnate do të llogaritet si 02:00 00min 00s.

Vendimi për ditën dhe momentin e mbarimit të llogaritjes verore të kohës në vitin 2020 do të publikohet në “Gazetën Zyrtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut ” numër 79 ” nga data 26 Mars 2020.

Të fundit