27/05/2024
18.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Toshkovski: Atmosfera parazgjedhore është e qetë dhe pa incidente

Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski vlerëson se atmosfera parazgjedhore është e qetë dhe pa incidente. Toshovski theksoi se në bazë të informacioneve që posedon gjendja e sigurisë kudo në shtet është e qëndrueshme. Numri “një” i policisë tha se shpreson që zgjedhjet deri në ditën e votimit do të jenë korrekte dhe demokratike.

“Tani për tani, gjendja e sigurisë është në nivel solid. Nga të gjitha vizitat që kam pasur nëpër sektorët dhe stacionet e Punëve të Brendshme në Maqedoni jam njoftuar se gjendja e sigurisë është e qëndrueshme, shpresoj se kështu do të mbetet edhe deri në fund të zgjedhjeve dhe se do të kemi zgjedhje të qeta, korrekte dhe demokratike, të cilat do të mundësojnë që çdo qytetar i Maqedonisë ta përmbush të drejtën e votës në mënyrën që mendon se është e duhur, në kuadër të një shteti evropian siç edhe jemi”, tha Pançe Toshkovski, Ministër teknik i Brendshëm.

Të fundit