25/04/2024
6.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Transportin taksi e kanë përdorur 39 072 000 udhëtarë

Vitin e kaluar, janë transportuar me taksi 39.072,000 udhëtarë, nga të cilat 33.970,000 në transportin urban, ndërsa në transportin ndërurban janë transportuar 5,102,000 udhëtarë.

Të dhënat i publikoi Enti shtetëror i statistikave dhe i referohen 2.229 automjeteve të udhëtarëve nga 207 njësi raportuese. Ata kanë realizuar gjithsej 75.306.000 kilometra, nga të cilat 65.715.000 në transportin urban, ndërsa në atë ndërurban 9.591.000 kilometra.

Janë shpenzuar 218 tonë benzinë, 6.279 tonë naftë dhe 2.599 gaz. mb/

Të fundit