13/07/2024
31.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

U shkarkua drejtori i burgut të Idrizovës dhe emërohet gjeneralmajori Zoran Jovanovski.

Në seancën e sotme, pas propozimit të kryeministrit Dimitar Kovaçevski, Qeveria emëroi Zoran Jovanovskin për drejtor të ri të burgut të Idrizovës.

-Kemi marrë një vendim për një ushtrues detyre të re. drejtor i KPU Idrizovë. Me sugjerimin tim, drejtor i ri është emëruar gjeneralmajor MSc Zoran Jovanovski, i cili gjatë karrierës së tij profesionale ka ndjekur trajnime në akademinë policore në Luiziana, SHBA, ka ndjekur trajnime në Gjermani, ka ndjekur trajnime të organizuara nga Ministria e Drejtësisë së SHBA-së. , dhe kaloi dhe trajnime në Turqi dhe Angli – tha kryeministri Dimitar Kovaçevski.

Të fundit