24/05/2024
19.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Vendimi për Spitalin Modular të Tetovës, Besimi: Nuk e kam të qartë aktvendimin, do të kërkoj të drejtat e mia në instancat më të larta Gjyqësore jam i pafajshëm

Gjykata Themelore Penale në Tetovë sot dënoi Florin Besimi dhe Artan Etemi me 1 vjet e 6 muaj burg me kusht dhe 1 milion denarë dënim me para për zjarrin në spitalin modular të Tetovës.

Florin Besimi tha se ai nuk është fajtor dhe nuk e kupton aktvendimin e Gjykatës.

”Arsyeshmërinë e vendimit nuk e kam të qartë, ju them me plotë të drejtë se dëshmitë dhe faktet e dorëzuara në Gjykatë e dëshmojnë pafajsinë time, unë nuk kam lidhje me spitalin modular, as nuk e kam mbikqyr as nuk e kam realizuar. Nuk e kam të qartë se si ka ardhur deri te ky vendim” – tha Florin Besimi.

Ai mes tjerash tha se do të kërkoj të drejtat e tij në instancat më të larta Gjyqësore.

Të fundit