24/05/2024
18.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

(video) Familja Aliti nga Tetova në gjendje të mjerueshme, kërkon ndihmë

Familja gjashtë anëtarëshe Aliti nga Tetova jeton në kushte të vështira sociale dhe ekonomike.Kjo familje, ku katër fëmijë rritet në një banesë të vogël dhe pa kushte elementare përballet me varfëri të skajshme. Më rëndë nëna e këtyre fëmijëve, Arlinda Aliti, e cila është në gjendje të rëndë shëndetësore.Ajo kërkon ndihmë nga të gjithë bamirësit për fëmijët që të kenë një kulm mbi kokë. Gjendja është e vështirësuar për shkak se burri i saj punon por paga që merr nuk u mjafton për asgjë. Madje edhe barnat që merr Arlinda nuk I mjaftojnë asgjë.

Kjo familje tetovare është në kulmin e mbijetesës sepse krahas gjendjes së rëndë ekonomike edhe banesa ku jetojnë është krejt a pabanueshme sidomos gjatë rreshjeve të shiut.

Të gjithë ata që kanë mundësi të ndihmojnë, mund të kontaktojnë këtë familje përmes numrit.  070660019 TV KOHA

Të fundit