19/05/2024
19.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

(VIDEO) I riu nga Shkupi e gjuan me shkelm një mace dhe e përplas për toke kurse shokët e tij qeshen dhe filmojnë

Shoqata për mbrojtjen e kafshëve, “Anima Mundi” ka marrë një video në të cilën një banor i Shkupit e gjuan me shkelm një mace nga toka dhe sipas dëshmitarëve dhe pronarit të maces bëhet fjalë për njëfarë DD. nga vendbanimi Lisiçe, Shkup.

“I riu i njëjtë abuzon dhe plagos një mace në mënyrën më mizore dhe monstruoze”.

Kjo video është vetëm një pjesë e përvojës së gjatë psikopatike mbi macen, pasi sipas dëshmive ai e ka gjuajtur disa herë në tokë duke i shkaktuar dëmtime dhe trauma të dukshme.

Pamje të tilla të të rinjve, të cilët, duke gjykuar nga të qeshurat në sfondin e videos dhe kënaqësia për të përjetuar një qenie të gjallë, janë thuajse të përditshme dhe alarmojnë se çfarë rini prodhon kjo shoqëri dhe kush do të ishte viktima e radhës e ngacmuesve të këtë kalibër.

“Të rinjtë, madje as fëmijët, të cilët tregojnë një vetëdije kaq të ulët, zero empati dhe përjetojnë veten, vrasin kafshë dhe më vonë, sipas ekspertëve, ata mund të aplikojnë agresionin e tyre ndaj njerëzve”, shkruan Anima Mundi.

Ata kërkojnë nga institucionet kompetente që të ndërmarrin veprimet e duhura dhe të jenë të përgjegjshëm në këtë rast, të ndërhyjnë me kohë te ky i ri dhe të parandalojnë incidente të tilla në të ardhmen.

Të fundit