24/04/2024
8.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

(VIDEO) IFTARI TRADICIONAL I VETERANËVE TË USHTRISË ÇLIRIMTARE KOMBËTARE

Klubi i Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare të Brigadës 112 “Mujdin Aliu” tradicionalisht ka organizuar iftarin për veteranët, invalidët dhe familjet e dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare. Në këtë iftar ka patur edhe përfaqësues të shoqatave të dalura nga lufta e Kosovës.Deklarata Agron Shaqiri I pranishëm në këtë iftar ishte edhe deputeti I Vetëvendosjes Salih Zyba, ish pjesëmarrës në tre lufta.Deklarata “Ne nuk jemi thjesht një grup individësh. Ne jemi një familje, ne jemi një trup i vetëm që ka përjetuar gjithë sfidat dhe fitoret e luftës për liri dhe barazi.Abuzimet dhe keqpërdorimet që tentojnë të zhvlerësojnë trashëgiminë tonë nuk do të lejojmë, nuk do të lejojmë që historia jonë të fshihet. Ne kemi detyrim moral të kujdesemi për amanetin e heronjve tanë, të kujdesemi për idealin e tyre të përjetshëm për liri dhe drejtësi” theksuan nga klubi i Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare të Brigadës 112 “Mujdin Aliu”TV KOHA

Të fundit