25/04/2024
7.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

(video) Lidhja Sportive Shkollore Tetovë mirënjohje për më të mirët

Lidhja Sportive Shkollore Tetovë përmes një manifestimi ka ndarë
mirënjohje për sportistët dhe klubet shkollore që kanë arritur suksese në
organizimet e ndryshme sportive gjatë vititi 2023. Sipas organizatorëve
sukseset janë të shumta prandaj edhe ndahen mirënjohje duke stimuluar
nxënësit që të vazhdojnë të merren me aktivitete sportive. Krahas
përfaqësuesve të klubeve shkollore poashtu kishte edhe mysafirë nga
Kosova.
Në këtë organizim i pranishëm ishte edhe kryetari i komunës së Tetovës
Bilall Kasami.Ai uroi që në të ardhmen sporti shkollor të ngritet edhe në
nivele më të larta duke premtuar mbështetje për sportistët e rinj.TV KOHA
https://www.youtube.com/watch?v=w2JOvskKB-M

Të fundit