25/04/2024
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

(VIDEO) Përplasje BDI-komunë për rrugët e Tetovës

Mos përfundimi I rrugës Kiro Ristovski Drnc, ka bërë që këshilltarët e Bashkimit Demokratik për Integrim të akuzojnë komunën e Tetovës se nuk e ka rregulluar këtë rrugë si duhet. Nga BDI-ja thonë se tashmë do të duhen të harxhohen mjete shtesë për të përfunduar këtë rrugë, shkaku se nuk është asfaltuar si duhet.Deklarata Liridon Disha Nga ana tjetë, në komunën e Tetovës thonë se rruga është asfaltuar vetëm me shtresën e parë. Shtresa e dytë do të realizohet shumë shpejt, thonë nga komuna e Tetovës. Prej komunës së Tetovës thonë se punët nuk kanë përfunduar dhe nuk është bërë promovimi I së njejtës. Njëra shtresë e asfaltit është shtruar për shkak që banorët mos hasin në vështirësi,TV KOHA

Të fundit