19/05/2024
19.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

(VIDEO)Policia bastis burgun e Idrizovës

Në mëngjes policia ka kryer bastisje në Burgun e Idrizovës, kanë njoftuar nga
Prokuroria Publike.Sipas Prokurorisw Themelore Publikeaksioni është ndërmarrë
për shkak të dyshimeve për veprime penalo-juridike dhe për të siguruar
prova.Drejtori i Burgut të Idrizovës, Zoran Jovanovski, ka deklaruar se gjatë
bastisjes janë gjetur një sasi e madhe e gjësendeve të jashtëligjshme.Sipas
njoftimeve të mediave pretendohet se policia ka pasur njohuri se në këtë burg po
përgatitet përplasje midis dy grupeve rivale.Bastisje në Burgun e Idrizovës pati
edhe në fund të tetorit të vitit të kaluar, ku sic njoftuan nga MPB-ja, ishin
konfiskuar 63 celularë, 82 thika si dhe drogë. Gjatë aksionit ishin lënduar të
burgosur por edhe policë.Në këtë aksion, disa të burgosur kishin dëshmuar se
kishin pësuar lëndime të rënda pasi ishin rrahur nga policia.Avokati i Popullit në
raportin për ngjarjet në Burgun e Idrizovës kishte konstatuar se policia ka tejkaluar
autorizimet gjatë aksionit.TV KOHA

Të fundit