21/04/2024
4.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Xhaferi në takim me Girin dhe ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së

Kryetari i Qeverisë teknike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot do të takim të përbashkët me shefin e Delegacionit të Bashkimit Evropian, Dejvid Gir dhe me ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Takimi do të mbahet në Sallën solemne të Qeverisë. Në kumtesën për media nga pres shërbimi i Qeverisë thuhet se nuk janë paraparë pyetje të gazetarëve, por vetëm mundësi për video inserte të shkurta dhe foto.

Të fundit