03/03/2024
11.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mersel Bilalli: Vendimi i Taravarit është parimor

Si do të ndikojë stuhia në Aleancën për Shqiptarët në koalicionin qeveritar dhe si do të jenë vendimtare këto ndryshime tektonike politike për zgjedhjet e pranverës, në një emision debativ në Tv24 ka folur analisti politik, Mersel Bilalli.

“Mendoj se z. Taravari i ka çuditur shumë njerëz me qëndrimin e tij principiel dhe ai është i vetëdijshëm se elektorati i tij dhe partisë së tij me vite është i ushqyer me kundërshtime ndaj strukturave që për 20 vite është në pushtet dhe nuk mund që për disa çështje kalkulimi të jeni pjesë e saj, dmth duhet të luhet në mënyrë principiele, e shihni në perendim ka dy parti të cilat për shkak të çështjeve sociale nuk do të qëndrojnë në pushtet e lëre më për punë më të mëdha, në këndvështrimin tim është pranuar shumë hapur qëndrimi i tij dhe nuk besoj se do të mund të ndryshojë shumë në hartën politike, frymën e votuesit e ka Taravari dhe mendoj se e din çfarë dëshiron votuesi, sipas meje nuk ka asnjë krizë ose ndarje por mund dikush të largohet, ai me bindje madje edhe te Këshilli i partisë mund ta ketë shumicën por opinioni tashmë me të madhe qëndron në anën e tij, pjesa tjetër do ngelet pakicë”, ka deklaruar Bilalli.

Të fundit