19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zëvendësministreja Berisha viziton fermerët e Likovës

Zëvendësministreja e bujqësisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujrave Vjollcë Berisha ka vizituar gjatë ditës së djeshme fermerët e komunës së Likovës me të cilët ka bashkëbiseduar për hallet e tyre.

“U mburra me rezultatet e tyre në bujqësi dhe dëgjova brengat që kanë. Bashkëbisedimi është mënyra më e mirë për ta prekur suksesin” tha zëvendësministreja Berisha.

Berisha para fermerëve më tej shtoi se nga LIKOVA NË STRUGË, kampanjë informative mbi mundësitë që i ofrojmë në mështetje të bujqësisë sonë për ti informuar një nga një fermerët tanë për mundësitë që ofron ministria që unë drejtoj. Top24

Të fundit