12/07/2024
32.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zjarri kaplon fabrikën e vjetër “Komuna” në Shkup

Mëngjesin e sotëm rreth orës 04:55 është marrë njoftimi se ka rënë zjarr në fabrikën e vjetër në “Komuna”.

“Është një sasi më e madhe e mbetjeve plastike ku grimcohet dhe riciklohet. Ndërhynë 9 automjete dhe 20 zjarrfikëse. Zjarri u vu shpejt nën kontroll”, tha për “Lokalno” Zvonko Tomeski, komandant i Brigadës së Zjarrfikësve të Shkupit

Të fundit