13/08/2022
24.7 C
Tetovo

Arkiva Mujore Prill, 2021

Browse our exclusive articles!

Kujdes, sot ora policore do të fillojë në 20:00

Me vendimin e Qeverisë, që u miratua dje, parashihet që sot ora policore të fillojë në ora 20:00. Do të thotë, sipas të njëjtit vendim,...

U gjet mi në përzierjen e perimeve, AUV tërheq produktin nga shitoret e Maqedonisë

Agjencia për Ushqim dhe Veterinari ka lëshuar urdhër që përzierja e perimeve të ngrira “Sani fantasy – Royal Mix”, që importohen nga Serbia, të...

Këto janë të dhënat e nxënësve sipas përkatësisë etnike në Maqedoninë e Veriut (TABELA)

Derisa Enti Shtetëror i Statistikave nuk ka publikuar shifra të nxënësve të shkollave dhe fillore të mesme në bazë të përkatësive etnike në Maqedoninë...

Filloi vaksinimi edhe në Tetovë, interesim i madh i qytetarëve

Nga sot vaksinimi i qytetarëve ka nisur edhe në Tetovë dhe rrethinë. Janë paraqitur 800 persona të moshës mbi 75 vjeç. Personat që u vaksinuan...

Maqedoni, policët, ushtarët, gazetarët… do të vaksinohen me vaksina ruse

Njëzet mijë vaksina ruse “Sputnik” donacion nga Serbia, arritën në Klinikën e Transfuziologjisë në Shkup. Me to do të imunizohen të punësuarit nëpër institucione...

Popular

Kafe n’shesh! BESA hap tendën ku qytetarët mund të njoftohen me 8 pikat e listës “Shumicë për Tetovën”

Kandidatët për Këshillin Komunal të Tetovës nga Lëvizja BESA,...

21 vite nga Marrëveshja e Ohrit

Përvjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, marrëveshje...

Shtetasit e huaj lënë monedha false prej një dhe dy euro në pikpagesat e Maqedonisë

Punonjësit e Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore të Maqedonisë...

Abdullah Osmani ; Ne kemi çdo ditë, ditë ndërkombëtare sepse ASH na besoi dhe i dha ZË rinisë

Bartësi i listës për këshilltarë nga Aleanca për Shqiptarët...
spot_imgspot_img