06/12/2022
7.2 C
Tetovo

Arkiva Mujore Shtator, 2021

Browse our exclusive articles!

Liridon Disha: Edhe Tetova do të ketë polici bashkiake si Tirana

Kandidati për këshilltarë komunal Liridon Disha shkruan: Edhe Tetova do të ketë polici bashkiake njelloj si Tirana. Policia komunale do te jete e paar matosur...

Pas tekstit të Reutersit – Franca dhe Holanda sigurojnë se janë “për” fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut

Franca dhe Holanda thonë se mbeten të mendimit se Maqedonia e Veriut duhet t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian (BE). Kjo është...

Virusi “Nipah” nuk është i ri por eksziston nga viti 1999 si dhe OBSh-ja nuk ka paralajmëruar pandemi të re

As Organizata Botërore e Shëndetësisë as ekspertë të kësaj organizate nuk kanë alarmuar për shpërndarjen në mënyrë pandemike të një virusi i cili quhet...

Sejdiu, prezanton pamjet e ujësjellësit, për fshatrat Pallaticë-Trebosh dhe Uzurmisht (FOTO)

Pamje nga ndërtimi i rrjetit kryesorë të ujësjellësit për fshatrat: Pallaticë?, Trebosh? dhe Uzurmisht?. Së shpejti do të fillojmë me kyçjen në ujësjellës të këtyre...

BESA, në krye me Hoxhën, prezantoi listën e këshilltarëve komunal në Prespë

Prespë – Në vendlindje, në Prespën e dashur, në një atmosferë impozante prezantuam listën e kandidatëve për Këshillin Komunal të udhëhequr nga Memet Hoxha....

Popular

spot_imgspot_img