509 të infektuar dhe 9 viktima në 24 orët e fundit në vend - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

509 të infektuar dhe 9 viktima në 24 orët e fundit në vend

Nga 2.813 të testuar për Kovid-19 gjatë 24 orëve të fundit, gjithsej 509 persona kanë rezultuar pozitiv kurse 9 pacientë kanë ndërruar jetë. Të shëruar sot në vend janë regjistruar 354 persona, shkruan Portalb.mk.

9 persona ndërruan jetë, edhe atë: 4 pacientë nga Shkupi (71, 66, 63, 55) nga një pacient në Ohër (67), Kumanovë (68), Koçani (85), Dellçevë (61), Demir Hisar (84). Të gjitha personat ndërruan jetë në kushte spitalore.

Të infektuarit në 24 orët e fundit:

-Shkup 285
-Prilep 37
-Kavadarci 29
-Ohër 24
-Veles 16
-Tetovë 11
-Manastir 10
-Kriva Palanka 10
-Struga 9
-Gjevgjeli 9
-Kumanovë 8
-Negotinë 8
-Koçani 7
-Krushevë 7
-Gostivar 6
-Shtip 6
-Resnjë 4
-Dellçevë 4
-Berovë 4
-Probishtip 3
-Kratovë 3
-Bogdanci 3
-Sveti Nikole 2
-Valandovë 2
-Strumicë 1
-Radovishi 1
Të shëruarit gjatë 24 orëve të fundit:

-Shkup 198
-Kumanovë 20
-Prilep 18
-Kavadarci 17
-Tetovë 14
-Gevgeli 11
-Veles 10
-Strumica 10
-Gostivar 8
-Negotinë 6
-Kriva Palanka 5
-Radovish 4
-Berovo 4
-Dojran 4
-Shtip 3
-Resnjë 3
-Vinicë 3 secili
-Manastir 2
-Strugë 2
-Koçani 2
-Valandovë 2
-Kratovë 2
-Kërçovë 1
-Dellçevë 1
-Probishtip 1
-Makedonski Brod 1
-Demir Kapija 1
-Makedonska Kamenica 1
Ndryshe, deri tani në vend nga fillimi I pandemisë janë regjistruar gjithsej 99.917 raste pozitive me Kovid-19. Aktualisht ka 6.736 raste aktive në vend.

Related posts

Gjendja me COVID-19 në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe në botë – 01.06.2020

Televizioni Koha

29 raste të reja me coronavirus në Maqedoni arin numri 177 të infektuar

Televizioni Koha

Rrihet një shofer shqiptar i autobusit në Aerodrom

Televizioni Koha

Leave a Comment