05/10/2023
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ali Ahmeti:E blerta nuk është thjeshtë një ngjyrë

E blerta nuk është thjeshtë një ngjyrë.
Është një filozofi. Është urtësi. Është edhe mirësjellje
Është një ndjenjë e bukur dhe një buzëqeshje.
Përqafim dhe përkujdesje. Frymëzim dhe krijimtari. Motivim dhe qëllim.
Një frymëmarrje e thellë dhe një kraharor plot me ajër.
E blerta është një mënyrë të jetuari të cilën e dëshirojmë për ne dhe ata qe do të vijnë pas nesh.
Pra e Blerta është jetë.
Edhe më shumë, edhe më mirë për komunat tona.
Zgjidh jetë, voto blertë
Rretho numrin 3 ka shkruar në postimin e tij në FB z. Ali Ahmeti ./Tv Koha/

Të fundit