28/11/2023
4.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bilall Kasami :Me besim për të mirën, me guxim për të sfiduar, me shpresë për ndryshim, me ka krejt për fitore

Mbrëmë në Konventën Promovuese në Shkup promovuam kandidatët, të cilët janë besatuar për t’iu shërbyer vetëm qytetarëve. Ne ofrojmë kryetarë të ndershëm, të besueshëm e besimtar, të ndërgjegjshëm e me përgjegjësi të plotë, ekspert në fushat përkatëse; por mbi të gjitha familjar, që e dinë traditën, nderin dhe besimin. Me besim për të mirën, me guxim për të sfiduar, me shpresë për ndryshim, me ka krejt për fitore,ka shkruar ne FB z.Kasami /Tv Koha/

Të fundit