Banka Popullore e Maqedonisë bën të ditur se denari është stabil dhe nuk do të ketë ndryshime.

Sipas Bankës Popullore, i vetmi burim i informacioneve ku mund të ndiqet kursi devizor i denarit është në web-faqen e tyre www.nbrm.mk, njofton Telegrafi Maqedoni.

“Kjo web-faqe tregon valutat reale të tregut të brendshëm”, shprehen nga BP duke shtuar kursi i euros në denarë është 61.69 denarë.

Nga Banka Popullore garantojnë se kursi devizor i denarit me euron do të mbesë stabil./Telegrafi/