05/10/2023
15.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bashkëpunim me sektorin shkencor-hulumtues për ndërtimtari më konkurruese

Oda Ekonomike e Maqedonisë sot do të prezantojë aktivitete për thellimin e bashkëpunimit me sektorin shkencor-hulumtues për konkurrencë më të madhe në ndërtimtari.

Në këtë temë në konferencë për media në odën ekonomike do të flasin Andrea Serafimovski, kryetar i Shoqatës së ndërtimtarisë, industrisë së materialeve ndërtimore dhe jometaleve pranë Odës, si dhe përfaqësues nga shoqëritë e konstruktorëve ndërtimorë, për rrugët dhe për gjeoteknikë dhe Shoqatës “Komiteti i Maqedonisë për diga të mëdha”. sn/

Të fundit