Gjermania kthen prapa 20 shtetas të Maqedonisë së Veriut - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Gjermania kthen prapa 20 shtetas të Maqedonisë së Veriut

60 persona janë kthyer mbrapsht nga Gjermania me fluturim nga aerodromit Baden drejt Beogradit.
Në avionin kanë qenë 40 persona nga Serbia dhe 20 nga Maqedonia e Veriut.

Më parë, Këshilli i refugjatëve në Hamburg ka protestuar kundër depërtimit. Të paktën katër persona janë arrestuar mbrëmë në qytetin Hanzeshtad me qëllim që të deportohen në Serbi.

Qëndrimi zyrtar i ministrisë për migrim është se do të kthehen në vendet e tyre të gjithë personat e huaj të cilët nuk i plotësojnë kushtet për marrjen e azilit.

Related posts

Ndërron jetë Atanas Kovaçevski, zëdhënës i EVN-së dhe ish gazetar

Televizioni Koha

Zvogëlohet bartja e virusit, por presioni ndaj spitaleve ende është i madh

Televizioni Koha

Kasami takohet me ambasadorin e Holandës, z. Dirk Jan Kop

Televizioni Koha

Leave a Comment