Gjermania ndryshon rregullat | Bahri Cani - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Gjermania ndryshon rregullat | Bahri Cani

Gjermania ka vendosur që prej një tetorit të ndryshojë sistemin e përpilimit të listës së vendeve të rrezikuara. Testet mbeten pa pagesë për personat që kthehen nga vendet e rrezikuara. Prej një tetorit futet karantinimi me detyrim në kohëzgjatje prej pesë ditësh. Ka ndryshime edhe në Zvicër…

Related posts

PDSH: Zgjedhje duhet të ketë, por varësisht nga situata me koronavirusin

Televizioni Koha

Raste të reja të të sëmurëve nga koronavirusi, mbyllen aeroporti në Shkup dhe vendkalimet kufitare

Televizioni Koha

OBSH në prag për të shpallur pandeminë: Priten të dhëna nga Amerika e Jugut dhe Afrika

Televizioni Koha

Leave a Comment