Gjykatësit nga Gjykata e Apelit në Shkup kanë donuar 487.500 denarë në Fondin për ballafaqim me Kovid-19 – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Gjykatësit nga Gjykata e Apelit në Shkup kanë donuar 487.500 denarë në Fondin për ballafaqim me Kovid-19

Gjykatësit nga Gjykata e Apelit Shkup në Fondin për ndihmë dhe mbështetje për ballafaqim me krizën e shkaktuar nga koronavirusi Kovid-19, nga paga e prillit kanë donuar vetë prej 487.500,00 denarë.

“Konform rekomandimit për donim të një pjese të pagave të gjykatësve për muajt prill dhe maj të vitit 2020 në Këshillin e Buxhetit Gjyqësor nga data 04.05.2020, gjykatësit nga Gjykata e Apelit Shkup në Fondin për ndihmë dhe mbështetje për përballje me krizën e shkaktuar nga koronavirusi Kovid-19, nga paga e prillit dhe majit kanë donuar vlerë prej 487.500,00 denarë”, bëri të ditur Gjykata e Apelit. ar/

Related posts

Punëtorët social përfitojnë paga më të larta për mbi 4.300 denarë, e avancojmë sistemin e mbrojtjes sociale

Televizioni Koha

Banorët e fshatit Vejc reth 40 orë janë të bllokuar kërkojnë ndihmë urgjente

Televizioni Koha

Mediat afgane: Kapet peng njëri nga udhëheqësit e Shtetit Islamik

Televizioni Koha

Leave a Comment